Buitenwerk

Een vakkundig onderhouden huis oogt niet alleen fraai maar is gelijk beschermd. Deskundig aangebracht schilderwerk gaat jaren lang mee en geeft uw woning een waardevolle uitstraling. Langemeijer Schilderwerken neemt zowel grote als kleine opdrachten aan. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen en een gehele opknapbeurt wil voor het hele huis. Of u heeft alleen een lastige dakkapel te schilderen.

Langemeijer Schilderwerken gebruikt voor u hoogwaardig materiaal en draagt zorg voor de juiste opbouw van het onderhoud (het systeem van aanbrengen van de verschillende lagen).
Door weersinvloeden zoals zon, regen en kou heeft schilderwerk te lijden. Kwaliteitsverf aangebracht in het juiste systeem (dus niet alleen letten op dat buitenste mooie laagje) zorgt voor verlenging van de houdbaarheid van alle soorten ondergronden.
Laat daarom regelmatig het schilderwerk controleren. Bij het buitenwerk hebben vooral de liggende delen en de delen op de zon/regen kant van het huis het zwaarder te verduren. Een controle van deze delen om de paar jaar kan u kosten besparen.  Houtrot is het meest voorkomende gevaar voor monumentale panden. De mooie rustieke panden met hun luiken en kozijnen mogen niet verloren gaan. Ook bij niet monumentale panden kan houtrot ontstaan, soms wordt dit veroorzaakt door ondeskundige reparaties in het verleden. Als kleine reparaties nodig zijn kan ik dat zelf voor u verzorgen. Voor het vervangen van houtdelen en gehele gevelonderdelen werk ik samen met een uitstekende timmerman. Hij zal u apart de werkzaamheden offreren. Ik kan voor u de gewenste werkzaamheden plannen en afstemmen op de schilderwerkzaamheden.


buitenwerk-voorbeeld
Planmatig onderhoud voorkomt onnodige uitgaven, zoals vervanging van kozijnen of zeer arbeidsintensieve herstelwerkzaamheden. U kunt altijd kosteloos een afspraak maken voor een controle. Ook is het mogelijk om vooraf een onderhoudsplan te maken, zodat het werk in delen kan worden uitgevoerd. Door het op te delen in fasen kunt u ook de kosten spreiden. Daarnaast is het mogelijk om een meerjaren-plan te maken, zodat u weet waar u in de toekomst op mag rekenen.
Werkzaamheden bij buitenschilderwerk zijn bijvoorbeeld: schoonwassen, branden, schuren, gronden, plamuren, voorlakken, bijwerken en aflakken van houtwerk. Glaszetten, kitranden vervangen, sauswerk aan buitengevels behoord ook tot de mogelijkheden.
Door het leveren van kwaliteit in zowel materiaal als uitvoering kan ik jarenlange houdbaarheid garanderen.