Binnenwerk

Schilderen en afwerken van hout- en muurwerk.
Vooraf bepalen we aan de hand van vele mooie kleurwaaiers wat voor uw interieur de beste kleuren zijn. Naast de keuze voor de kleur kunt u ook kiezen uit een hoogglans, zijdeglans of matte afwerking.
Werkwijze: al het houtwerk van deuren, kozijnen en raampartijen wordt afgenomen, daarna komt het schuren, gronden, plamuren, voorlakken en aflakken.
Muren worden gesausd, plafonds kan ik repareren, indien nodig restaureren met glasweefsel.
Behang en glasweefsel afwerking.
Iedereen kent behang, het is verkrijgbaar in vele soorten en kwaliteiten. Ik heb veel ervaring in allerlei soorten afwerking, waaronder ook het glasweefsel materiaal. Dit kan worden toegepast op lelijke wanden en plafonds. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren en de afwerking in kleur kan geheel naar wens. Laat dit soort afwerking over aan de vakman, dan krijgt u een strak resultaat.

Ik blijf via vakbladen en andere media op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van verwerkingmogelijkheden en materialen.

binnenwerk-voorbeeld
De keuze van materialen gaat in altijd overleg met de opdrachtgever. Gebruikte materialen kunnen zijn: watergedragen producten, synthetische producten (terpentine basis), kalkverven (ook leem en stuc), alle behangsoorten.Bij het oplevering van de werkzaamheden behoort ook het afvoeren van het schildersafval en het schoon opleveren van de werkplek.